A Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. tevékenysége 2024-ben a következő mérföldkőhöz érkezik: a magyar nemzeti „Környezetbarát Termék” védjegy 2024-ben ünnepeli fennállásának 30. évfordulóját.

Szentlőrinci, szolnoki, egri, budapesti és érdi középiskolákból érkeztek a tanulók a Keresd a jelet! – ökocímke verseny döntőjébe, hogy bemutassák szállodazöldítési elképzeléseiket, valamint számot adjanak az ökocímkével kapcsolatos ismereteikről és környezetvédelmi elkötelezettségükről.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Környezetbarát Termék és Európai Ökocímke Tanúsító Igazgatósága  a Magyar Tisztítás-Technológiai Szövetség (MATISZ) szakmai támogatásával üzleti reggelisorozatot szervez a környezetbarát takarítási szolgáltatás népszerűsítéséért.

2021. november 3., szerda – 15:59

Az élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelmi üzletek „termékcsoportot” a hipermarketek, a diszkontok, a szupermarketek, valamint a kis alapterületű vegyes termékkört árusító élelmiszerüzletek alkotják. Ez az üzlettípus bonyolítja le a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom közel 40 százalékát.