A közbeszerzések zöldítéséről szervez konferenciát a Közbeszerzési Hatóság

2023. május 9., kedd – 13:11

Az INTEGRITÁS ÉS FENNTARTHATÓSÁG - ÚJ KIHÍVÁSOK A KÖZBESZERZÉSEKBEN című konferencia 2023. május 11-én lesz megrendezve 9.30-16.30 óra között a MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz utca 18.).  Mivel Magyarország Zöld közbeszerzési stratégiájának megvalósításában kiemelten fontos szerepe van a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Környezetbarát Termék és Európai Ökocímke Tanúsító Igazgatóságának, mi is ott leszünk.

A rendezvényt 9 óra 30 perckor Dr. Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság elnöke, valamint Dr. Dabóczi Kálmán, az Integritás Hatóság elnökhelyettese nyitja meg. A megnyitót követően 10 órától kezdődik a szakmai program az előzetesen regisztrált hallgatók részére, a következő előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel:

Közbeszerzési Hatóság szakmai program

 

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. vezetőségét a rendezvényen Juhász Rudolf stratégiai és koordinációs ügyvezető-helyettes fogja képviselni, a 14 órakor kezdődő „Fenntartható közbeszerzések” című kerekasztal-beszélgetésen pedig a Tanúsító Igazgatóság három munkatársa, Dr. Éri Vilma vezető tanúsító, Barta Géza igazgató, valamint Dr. Kékesi Raymund kommunikációs szakértő vesz részt.