Vegyen részt a Weishaupt IX. Környezetbarát napján!

2023. május 12., péntek – 16:29

Ökocímkés partnerünk, a Weishaupt Hőtechnikai Kft. hagyományaihoz híven idén is Környezetbarát Napot tart. A szervezők a hagyományokhoz híven olyan cégeket hívnak meg a rendezvényre,  melyek termékei vagy szolgáltatásai szoros kapcsolatban állnak a környezetvédelemmel. Ha ön mint cégvezető elkötelezetten zöld gondolkodású, és nem közömbös a fenntartható fejlődés iránt, jöjjön el , és mutassa be legjobb megoldásait, termékeit és szolgáltatásait a megjelenteknek!

Hogy a fenntarthatő fejlődéssel és a környezetbarát technológiák bemutatásával fogllakozó szakmai előadások mellett milyen egyéb érdekes programokra számíthat, azt az alábbiakban részleteiben si bemutatjuk:

WEISHAUPT IX.

 

A Weishaupt biatorbágyi telephelyén zajló rendezvény műsorvezetője és házigazdája Litkai Gergely Karinthy -gyűrűs humorista lesz. A látogatóknak egyebek mellett elektromos tesztautók  - MG4, Ford Mustang Mach-e, Volvo C40 - kipróbálására is lehetősége lesz.  Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi e-mail címen jelezze a Weishaupt illetékes munmkatársainak: mariann.seper [at] positives.hu, +36 70 431 9085

 

Figyelem: a korábbi Weishaupt környezetbarát napokról ide és ide kattintva olvashatja kedvcsináló képes beszámolóinkat.