Tisztítástechnológiai szakmai konferencia

2023. november 8., szerda – 16:58

A Magyar Tisztítástechnológiai Szövetség 2023. november 30-án, XIII. alkalommal rendezi meg éves szakmai konferenciáját a budapesti Intercity Hotelben, a közismert takarítógép gyártó és forgalmazó cég, a Tennant támogatásával.

A szervezők célja az idei rendezvényen lehetőséget biztosítani arra, hogy a szakma szereplői, valamint a kormányzati szervek és hatóságok közösen gondolkodhassanak a környezetbarát szemléletek és technológiák, valamint a környezetbarát minősítés témaköreiben.

Ahogy a konferencia részletes programjából látható, a november 30-ai tisztítástechnológiai seregszemlén a Miniszterelnökség, a Közbeszerzési Hatóság, valamint a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. is képviselteti magát.

A Tennant támogatásával szervezett MATISZ konferencia előadásai és a pódiumbeszélgetés a környezetbarát szemlélet elmélyítését és az ehhez kapcsolódó, ebben rejlő lehetőségeket, valamint az erre vonatkozó felkészülést támogatják. Mindemellett szó lesz természetesen a környezetbarát minősítésben rejlő üzleti lehetőségekről, az európai ökocímke és a magyar Környezetbarát Termék Védjegy elnyerésében rejlő üzleti lehetőségekről és az ezek eléréséhez esetlegesen szükséges szemléletváltásról, valamint a tisztítástechnológiai iparág környezetbarát követelményeit érintő szakmai változásokról.

Az előadások közti szünetekben lehetőség nyílik személyes beszélgetéseken az információk, ötletek és a bevált megoldások egymással való megosztására, szakmai kapcsolatok építésére. Mindez különösen jó lehet, ha környezetbarát piaci szereplők találnak egymásra – amire egy ilyen konferencián a szokásosnál is nagyobb az esély.

A konferenciára a szervezők szeretettel várják mindazokat, akik érdeklődnek a fenntartható fejlődés és a környezetbarát tisztítástechnológia iránt. A november 30-i konferenciára ide kattintva lehet regisztrálni.